BEYBABA RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 175 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Beybaba Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

7 apr 2024 om 8:00 Slechte pasta funghi, dunne room en geen smaak. Patat was ok, wacht tijd belachelijk lang.
5 apr 2024 om 3:56 Lekker en was snel
3 apr 2024 om 1:47 Amazing kapsalon. Thabks for the extra cheese Gkhn
1 apr 2024 om 15:23 Om 4.45 uur in de nacht gevraagd of ik nog kan bestellen. Dat kon. Ik bestelde een pizza kip en kipnuggets. Om 5.10 uur stonden ze al voor me deur. Het eten was nog lekker warm en het smaakte heerlijk en vers. Ze gaven me zelfs extra nuggets en saus.
1 apr 2024 om 1:43 KAPSALON met extra kaas was echt super:)
31 mrt 2024 om 18:15 Heerlijke pizza en kapsalon bedankt
31 mrt 2024 om 0:32 Heerlijk, snel en normale prijzen
30 mrt 2024 om 21:44 Als er een award gaat naar de “onbeleefdste aardkloot” dan verdiend de bezorger van afgelopen week dit wel. Enfin, had hem zelfs nog tip gegeven, er kwam niet eens een bedankje van af. En het eten… tja, als je beetje stoned bent, gaat het erin.
30 mrt 2024 om 11:55 Eten zou er tussen 25 en 45 minuten zijn, kwam iets later dan een uur. Eten was koud en zat geen sambal bij, als je het restaurant probeert te bellen krijg je geen gehoor.
28 mrt 2024 om 19:06 Super lekker gegeten en zeer voordelige prijzen
28 mrt 2024 om 14:05 eten was prima maar helaas 2 uur moeten wachten ipv 45 minuten.
24 mrt 2024 om 14:22 Weer ontzettend lekker gegeten. Dank u heren